Forandring skjer over tid. Hvis jeg var død for fem år siden, hadde jeg snudd meg selv rundt i graven, om noen hadde fortalt meg at om fem år skulle jeg titulere meg selv som «blogger og klesdesigner». Men i dag er jeg det. Blogger og klesdesigner.

I bloggverden er du ingenting uten en egen kleskolleksjon. Det er nok hovedårsaken til at jeg ikke har tatt igjen de andre bloggerne. Det, i tillegg til lav eksponering av pupper, hud og karisma. Derfor lanseres nå «Odd Shop». Puppene og huden må komme på et senere tidspunkt.

Ikke ofte, for det ville jo vært en overdrivelse av dimensjoner, men av og til, kommer det mail fra en uskyldig sjel som spør om det er mulig å kjøpe en Ingentingodd-tissekopp. Selv om mailen har vært fra mora mi, så har jeg tenkt at det definitivt er et marked der ute. Et marked hvor folk er interessert i å kjøpe kopper hvor jeg er avtegnet, mens jeg tisser på bokstaver stablet oppå hverandre. Noe annet ville vært helt utenkelig. Derfor er kopp en del av sortimentet i butikken.

Johaug, Northug, Dæhli, Skavlan og Traa, pass opp!

Gå til butikk

oddshop