beina i kors

Etter hvert som jeg har blitt eldre har jeg stadig oftere tatt meg selv i å sitte med beina i kors. Nesten alltid med den venstre foten over den høyre slik at mesteparten av både kjønnsorgan og pung kommer i klem mellom de to lårene. Spesielt behagelig er det ikke, med mindre man må veldig på do, da kan stillingen bidra til å redusere trykket noe. Jeg har inntrykk av at det kommer med alderen. Mann 50 sitter nok oftere sånn enn gutt 16. Men jeg mener bestemt at kors-sitterne stadig blir yngre.

Det har slått meg at det kan være underbevisstheten som driver en form for selvsterilisering. At den synes at jeg har formert meg nok. Noe som for så vidt er helt riktig. Å sitte slik kan umulig være spesielt bra verken for sædkvalitet eller generell formeringsevne. Testiklene ligger i skvis og varmeutviklingen tilsvarer sikkert langt over anbefalt temperatur for en frisk og rask pung.

At damer legger den ene foten over den andre er mer naturlig da anatomien legger mer til rette for selve stillingen. Men også hos damer må dette kunne resultere i dårligere blodsirkulasjon med påfølgende åreknuter og blodpropp.

Dessuten kan sittestillingen signalisere et lukket, negativt og kanskje usikkert kroppsspråk. Selv om det på mange måter var det motsatte Sharon Stone signaliserte i Basic Instincts, da hun trolig oppfant sittestillingen med tilhørende beinbytte.

Kanskje er det feminiseringen av mannen som gjør at det er stadig flere menn som sitter slik med den ene foten over den andre. Eller så er det fordi folk driver med selvsterilisering. Eller så må man kanskje bare veldig på do?

balls

forrige innlegg

unntakstilstandsperioden

neste innlegg

vent på tur, din idiot!

1 kommentar

  1. Bob

    I tillegg går jeg med henda på ryggen når jeg spaserer.?

Comments are closed.

Design og illustrasjon: audun ink