det er ikke deijligt å være nudist…

Jeg befinner meg fortsatt i Danmark. Liberale, frigjorte og fordomsfrie Danmark. Og når man er i Roma gjør man som rumenerne.

Det var på tide å vise litt hud. Jeg rev av meg shortsen og løp i retning havet. Hår, pikk og pung flagret i vinden. Bikkjer, parasoller og små danske barn spratt unna. Nesten to meter med hvit mann hadde nådd marsjfart. Og da snakker vi hvit. Omtrent som skummet melk. Med et lite blåskjær. Skikkelig arisk, slik som Hitler hadde likt.

Jeg nådde vannkanten og løp uti. Jeg hoppet over den første bølgen og stupte inn i den neste. Vannet stakk som små nåler. Det var kaldt overalt.

Nudistsommeren varte i atten sekunder. Sola forsvant bak en sky på størrelse med hele Jylland, vinden pisket stiv kuling inn fra Skagerak og temperaturen lå rundt anbefalt serveringstemperatur for en belgisk øl. Både i luften og i vannet.

Fordi enkelte kroppsdeler har den unike egenskapen at de endrer størrelse med temperaturen, har jeg utelatt bildet hvor jeg kommer opp av vannet. At det lenger ikke var mulig å kjønnsbestemme den blå kroppen, ville potensielt gitt ungene et forklaringsproblem på skolen. Dessverre er det enda ikke slik at alle unger med to mødre unngår mobbing. Neste år blir det ferie betraktelig nærmere ekvator.

nudist
Foto: Han med brennesla fra forrige innlegg

forrige innlegg

da damene dro

neste innlegg

svinestund

1 kommentar

  1. HerligbloggOdd! Jeggledermegtilhvertinnlegg

Comments are closed.

Design og illustrasjon: audun ink