om

Ideen med å starte blogg var ikke spesielt gjennomtenkt. Skrive litt nå og da. Noen morsomme historier om familielivets opp- og nedturer. Og et lite sleivspark hit og dit i påkrevde tilfeller. Ingenting spesielt, ingenting eksotisk, ingenting glamorøst, rett og slett ingentingodd.

Nå har det hele utviklet seg til en forbannelse.

Etter at jeg skrev blogginnlegget «interiør med skrift på», som ble lest av over 400.000, står jeg i fare for å stå igjen som blogghistoriens største one-hit wonder. For ikke å falle i samme kategori som Los del Rio, Vanilla Ice og Nena med de 99 ballongene hennes, bruker jeg stort sett all ledig tid til å lage blogg. Jeg trenger bare ett treff til. Bare ett, da kan jeg senke skuldrene og legge pc`n på hylla. I alle fall av og til.

Som tungt etablert far til tre jenter, er imidlertid ikke bloggematerialet i hverdagen all verden. Det går mye i sløyfer, hårbånd og kjoler. Det trenger det ikke å bli spesielt god blogg av. Det er utfordrende å skrive spennende blogginnlegg om packpacking i Nepal, når ferien tilbringes i Hunderfossen familiepark. Og mens andre bloggere leser nobelprisbelønnet litteratur for inspirasjon, må jeg nøye meg med «Rosa prinsessehistorier for jenter», på tre sengekanter.

Jeg har forresten ikke dekning for å si at andre bloggere leser nobelprisbelønnet litteratur. Jeg klarer til og med å tenke meg flere av dem som sannsynligvis ikke gjør det.

Men en og annen gang kommer jeg meg ut av huset eller får lest forsiden av en avis. Da strømmer inspirasjonen på og grunnlaget legges for et nytt innlegg og at forbannelsen skal bli brutt. Mellom disse sporadiske forsøkene får dere leve med beskrivelsen av en ganske vanlig jentefamilie fra en lykkelig far.

  1. For en herlig blogg. Innertier. Fikk tips av en kompis. Er selv godt etablert småbarns streamer pappa med en hang til tidstyveri og underholdningsoffer for hbo og netflix m.m. Bare en til da?!…

  2. Gunn Bredevang

    For en herlig blogg jeg plutselig oppdaget her! Dette er hverdagsbetraktninger “på høyt nivå”, en glede å lese, mye humor – og likevel med en snert av alvor 🙂

  3. Svend

    Ja nå har du lagt lista Oddgeir. Gleder meg til fortsettelsen!

  4. Takk for lesingen. Godt å se at det finnes flere 🙂

  5. jeg gleder meg!!!!

Legg inn en kommentar

Design og illustrasjon: audun ink